JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Dell EMC:n Suomen toimitusjohtajaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Antero Sarén. Hän aloittaa tehtävässään 4.2.2019. Sarén siirtyy tehtävään virtualisointiin keskittyneeltä VMwarelta, jonka Suomen maajohtajana hän on toiminut menestyksekkäästi kolmen vuoden ajan.

MWare on osa nykyistä Dell EMC -konsernia. Ennen uutta tehtäväänsä Sarén on työskennellyt yli 20 vuoden ajan vaativissa ICT-alan tehtävissä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Hän työskenteli Postissa 2003–2013 lukuisissa merkittävissä rooleissa, muun muassa sähköisten viestinvälityspalveluiden toimialajohtajana. Uransa alkuvuosina Sarén on työskennellyt muun muassa Compaqilla ja HP:llä.

- Dell EMC:n teknologia- ja palveluportfolio tekee siitä täysin ainutlaatuisen toimijan, ja yhdessä muiden Dell Technologies -yritysten kanssa sillä on loistava kyvykkyys auttaa asiakkaita digitalisaation toteuttamisessa, Sarén sanoo.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

IoT-solmun voi toteuttaa valmiilla alustalla

Artikkelissa kuvataan, miten SoC-piirille suunnitellaan datankeruuseen, analyysiin ja ohjaukseen tarkoitettu IoT-solmu käyttäen Adesto Technologiesin SmartEdge-alustaa. Suunnittelussa paneudutaan erityisesti ohjaussilmukoiden nopeuttamiseen yhdistettynä tehokkaaseen tiedonsiirtoon ja parempaan turvallisuuteen.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2