JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Kasvaneista datanopeuksista ja tarkemmista näytöistä huolimatta nopeampi akun lataaminen on yksi parhaista viime vuosien uudistuksista älypuhelimiin. Nyt markkinoille alkaa tulla Qualcommin neljännen polven pikalataus eli Quick Charge 4.0.

USB-ohjainvalmistajista Cypress Semiconductor ilmoittaa, että sen EZ-PD CCG3PA -ohjain on yksi ensimmäisiä, joka on saanut sertifioinnin Qualcommin uusimmalle pikalataukselle.

Ohjain tukee USB-tehonsiirron PD-määritysten 3.0-versiota. Se tarkoittaa esimerkiksi teholähteen ohjelmoitavuutta, jolloin älypuhein voi kommunikoida laturin kanssa optimaalisen jännitteen ja virtatason valitsemiseksi.

Cypressin CCG3PA-ohjain tukee firmware-ohjelmiston päivitettävyyttä. Tämän ansiosta laite on mahdollista pitää ajan tasalla standardin kehittyessä.

Qualcomm esitteli uuden Quick Charge 4.0 -tekniikan viime vuoden lopulla. Tekniikan avulla on mahdollista saada älypuhelimeensä jopa yli viiden tunnin käyttäaika viiden minuutin latauksella. Aiempaan QC 3.0 -tekniikkaan verrattuna uusi nelosversio on 20 prosenttia nopeampi ja 30 prosenttia tehokkaampi tapa pikaladata älypuhelinta.

Lisätietoja Cypressin uutuusohjaimesta löytyy yhtiön verkkosivuilta.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template