JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Kasvaneista datanopeuksista ja tarkemmista näytöistä huolimatta nopeampi akun lataaminen on yksi parhaista viime vuosien uudistuksista älypuhelimiin. Nyt markkinoille alkaa tulla Qualcommin neljännen polven pikalataus eli Quick Charge 4.0.

USB-ohjainvalmistajista Cypress Semiconductor ilmoittaa, että sen EZ-PD CCG3PA -ohjain on yksi ensimmäisiä, joka on saanut sertifioinnin Qualcommin uusimmalle pikalataukselle.

Ohjain tukee USB-tehonsiirron PD-määritysten 3.0-versiota. Se tarkoittaa esimerkiksi teholähteen ohjelmoitavuutta, jolloin älypuhein voi kommunikoida laturin kanssa optimaalisen jännitteen ja virtatason valitsemiseksi.

Cypressin CCG3PA-ohjain tukee firmware-ohjelmiston päivitettävyyttä. Tämän ansiosta laite on mahdollista pitää ajan tasalla standardin kehittyessä.

Qualcomm esitteli uuden Quick Charge 4.0 -tekniikan viime vuoden lopulla. Tekniikan avulla on mahdollista saada älypuhelimeensä jopa yli viiden tunnin käyttäaika viiden minuutin latauksella. Aiempaan QC 3.0 -tekniikkaan verrattuna uusi nelosversio on 20 prosenttia nopeampi ja 30 prosenttia tehokkaampi tapa pikaladata älypuhelinta.

Lisätietoja Cypressin uutuusohjaimesta löytyy yhtiön verkkosivuilta.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template