JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Kiinalainen, Suomessa suuren suosion saavuttanut OnePlus luopuu vanhasta 3,5-millisestä kuulokeliitännästä seuraavassa OnePlus 6T -mallissaan. Asian on vahvistanut yhtiön perustajiin kuuluva Carl pei TechRadarin haastattelussa.

OnePlus seuraa päätöksellään Applea ja Huaweita, jotka myös ovat uusimmissa malleissaan siirtyneet USBC-liitäntään myös audion siirrossa. Carl Pein mukaan nyt oli otollinen ja oikea aika pudottaa vanha plugi laitteesta.

Pein mukaan peräti 59 prosenttia OnePlus-yhteisöön kuuluvista käyttäjistä käyttää jo langattomia kuulokkeita. Sen jälkeen yhtiö on tuonut markkinoille omat langattomat Bullets-kuulokkeensa.

Todennäköisesti vanhojen langallisten kuulokkeiden tilalle on tulossa nimenomaan Bluetooth-kuulokkeet, sillä yhteyden yli saadaan siirtymään erittäin laadukas audiosignaali. C-tyypin USB ei tällä hetkellä ole kovin hyvä korvike, sillä Androidissa ei ole päivitetty USB-audiokoodekkia sitten Lollipop- eli 5.0-version eli vuoden 2014 jälkeen. Edelleen Android käyttää USB Audio Class eli ADC 1.0:aa. Itse USB-standardissa audiokoodekki on selvästi uudempi.

Oheisessa kuvassa on OnePlus 6:n audioliitin. Carl Pei ei TechRadarin haastattelussa puhunut 6T-mallinimestä, mutta tätä pidetään jo alan huonoimmin suojeltuna salaisuutena.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template