JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Kiinalainen, Suomessa suuren suosion saavuttanut OnePlus luopuu vanhasta 3,5-millisestä kuulokeliitännästä seuraavassa OnePlus 6T -mallissaan. Asian on vahvistanut yhtiön perustajiin kuuluva Carl pei TechRadarin haastattelussa.

OnePlus seuraa päätöksellään Applea ja Huaweita, jotka myös ovat uusimmissa malleissaan siirtyneet USBC-liitäntään myös audion siirrossa. Carl Pein mukaan nyt oli otollinen ja oikea aika pudottaa vanha plugi laitteesta.

Pein mukaan peräti 59 prosenttia OnePlus-yhteisöön kuuluvista käyttäjistä käyttää jo langattomia kuulokkeita. Sen jälkeen yhtiö on tuonut markkinoille omat langattomat Bullets-kuulokkeensa.

Todennäköisesti vanhojen langallisten kuulokkeiden tilalle on tulossa nimenomaan Bluetooth-kuulokkeet, sillä yhteyden yli saadaan siirtymään erittäin laadukas audiosignaali. C-tyypin USB ei tällä hetkellä ole kovin hyvä korvike, sillä Androidissa ei ole päivitetty USB-audiokoodekkia sitten Lollipop- eli 5.0-version eli vuoden 2014 jälkeen. Edelleen Android käyttää USB Audio Class eli ADC 1.0:aa. Itse USB-standardissa audiokoodekki on selvästi uudempi.

Oheisessa kuvassa on OnePlus 6:n audioliitin. Carl Pei ei TechRadarin haastattelussa puhunut 6T-mallinimestä, mutta tätä pidetään jo alan huonoimmin suojeltuna salaisuutena.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

IoT-solmun voi toteuttaa valmiilla alustalla

Artikkelissa kuvataan, miten SoC-piirille suunnitellaan datankeruuseen, analyysiin ja ohjaukseen tarkoitettu IoT-solmu käyttäen Adesto Technologiesin SmartEdge-alustaa. Suunnittelussa paneudutaan erityisesti ohjaussilmukoiden nopeuttamiseen yhdistettynä tehokkaaseen tiedonsiirtoon ja parempaan turvallisuuteen.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2