Nokia esitteli näyttötekniikan SID-messuilla San Diegossa taipuvaa oled-näyttöä, jonka se on kehittänyt yhdessä Semiconductor Energy Laboratoryn ja Advanced Film Devicen kanssa. Taipuvien näyttöjen valmistus on selvästi tavallisia ruutuja monimutkaisempaa.
Käytännössä näytöt valmistetaan lasialustalle. Kahdelle eri substraatille istutetaan tarvittavat kalvot: eristys- ja värisuodinkavot toiselle ja TFT- ja oled-kalvot toiselle.
Sen jälkeen alustat asetetaan vastakkain niin, että värisuodin tulee oled-kalvon päälle. Tämän jälkeen näyttö on kahden lasipinnan välissä oleva rakenne. Taipuisaksi se saadaan, kun lasipinnat kuoritaan pois ja korvataan taipuisalla orgaanisella materiaalilla.
Valmistusvaiheiden lisääminen kasvattaa aina tuotannon haasteita ja lisää sen kustannuksia. Tuloksena on kuitenkin oled-näyttöjen tapauksessa hämmentäviä ruutuja, kun 5,9-tuumaiset paneelit taipuvat - toinen yhdesä, toinen kahdesta kohtaa - ja pystyvät silti esittämään videota 1280 x 720 pikselin tarkkuudella.
San Diegossa esitetyt protopaneelit erottelevat 249 pistettä tuumalla. Resoluutio ei ole aivan samaa tasoa kuin tämän hetken huippunäytöissä, mutta toisaalta paneelit voidaan pyörittää rullalle, jonka halkaisija on vain 2-4 milliä.