JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Olisi kätevää, jos vaikkapa teollisuuden IoT-laitteita voisi ohjata äänikomennoin. Tämä itse asiassa on jo mahdollista, jos laitteeseen on integroitu Digi Internationalin ConnectCore-moduuli ja siihen ConnectCore Voice -ohjelmisto. Ratkaisu ei vaadi edes pilviyhteyttä.

Digi ConnectCore Voice tuo täyden äänenkäsittelyn verkon reunalla mihin tahansa ConnectCore-moduulin sisältävään laitteeseen. Alustalla toimiva sovellus tarjoaa puheentunnistus- ja ääniohjausominaisuudet kaikille ConnectCore-yhteensopiville tuotteille.

ConnectCore Voice tarjoaa muokattavan sanaston, muokattavan herätyssanan ja tekstistä puheeksi -lähdön. Näiden avulla käyttäjä voi ohjata laitetta ilman kosketusta. Se ei vaadi laitteistopohjaisia ​​AI/ML-kiihdyttimiä toimiakseen, joten äänenkäsittelyominaisuuksia voidaan lisätä ilman ylimääräisiä laitteistokustannuksia.

ConnectCore Voicen puheentunnistustekniikka toimii paikallisesti laitteessa eikä vaadi Internet-yhteyttä. Tämä tekee siitä erityisen sopivan sovelluksille, joiden on toimittava ilman Internet-yhteyttä. Vasteaika komentoihin on nopea ja myös tietoturva on parempi, kun yhteyttä pilveen ei tarvita.

Sovellus tunnistaa luonnollisen puheen, joka on verrattavissa pilvipohjaisiin puheentunnistuspalveluihin, kuten Amazonin Alexa. Lisäksi se on saatavilla 30 eri kielellä.

Digillä on yksityiskohtainen opastus siitä, miten ääniohjaus otetaan käyttöön ConnectCore-pohjaisissa laitteissa. Lisätietoja täältä.

Digi on mukana Embedded Conference Finland 22 -tapahtumassa 6. syyskuuta yhdessä maahantuojansa Mespekin kanssa. Lisätietoja ECF22-taoaghtumasta löytyy osoitteesta www.embeddedconference.fi. Tapahtumaan ilmoittaudutaan täällä.

ETNtv

Watch ECF videos

Korteilla vauhtia IoT-kehitykseen

Sulautetun laitteen kehitys onnistuu useimmiten helpoiten valmiiden moduulien avulla. Nykyään niitä saa myös tehokkailla Apollo Lake -sarjan prosessoreilla varustettuna.

Lue lisää...

Suomen suurin valtti kybersodassa on luottamus

Teknologia19 – Aalto-yliopiston kyberturvallisuusprofessori Jarno Limnéll uskoo, että luotettavuudesta voi tulla suomalaisten yritysten suurin myyntivaltti tulevaisuudessa. – Tärkein kysymys on tulevaisuudessa, kehen ja mihin voimme luottaa. Luottamuksesta on tulossa hyvin arvokas aineeton pääoma yrityksille, Limnéll sanoi eilen messukeskuksessa.

Lue lisää...

LATEST NEWS

NEW PRODUCTS

 

NEWSFLASH

ETN_fi Cyber warfare starts years before the physical combat. See more here: https://t.co/dL2PW24xEe #cyber #cybersecurityhttps://t.co/8hcSoQgqpe
ETN_fi https://t.co/ugg6A0r6JX EU will tighten cyber security on IoT devices with new NIS2 legislation. See the ECF22 keyn… https://t.co/UBiEt4PRPM
ETN_fi Onko koko internet vaarassa? ECF-ohjelma valmis, vielä ehdit mukaan https://t.co/zY31Av5iuy #ecf22 #embedded #Security
ETN_fi ECF22 is getting near - Sign in here for free! https://t.co/Jb2a93VuJ9 #ecf22 #embedded #security
Sponsors


Gold Sponsors


Silver Sponsors
Bronze

ECF template