ETN järjestää Suomen ainoaa riippumatonta sulautetun tekniikan konferenssia. Embedded Conference Finland on järjestetty nyt neljä kertaa, viimeksi syyskuussa. Ensi vuonna tapahtuma järjestetään tiistaina, toukokuun 16. päivä. Paikaksi vaihtuu Dipoli Aalto-yliopiston kampuksella.

Dipoli avaa uusia mahdollisuuksia ECF-tapahtumalle. Voimme kasvattaa tapahtuman näyttelyosiota merkittävästi. Näytteilleasettajat voivat järjestää omia tietoiskujaan Sief-salissa, jossa myös on erinomainen esitystekniikka. Varsinainen konferenssi pidetään Kaleva-salissa, jonne sopii selvästi enemmän vieraita kuin aiemmin.

ECF23 tulee keskittymään sulautettujen työkaluihin. Tämä tarkoittaa niin rauta-alustoja, joilla koodia ajetaan, kuin ohjelmistotyökaluja, joilla suunnitellaan, testataan ja debugataan omia laitteita/sovelluksia.

Vieraille ECF on entiseen tapaan ilmainen. Ilmoittautuminen on jo auki täällä. Viime kerralla ECF22 keräsi noin 125 vierasta, ensi keväänä tavoitteena on kasvattaa kävijämäärää selvästi.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy ECF-verkkosivuilta osoitteessa www.embeddedconference.fi. Tämän vuoden ja aiempien vuosien esitykset löytyvät tapahtuman Youtube-kanavalta.

 

ETNtv

Watch ECF videos

Korteilla vauhtia IoT-kehitykseen

Sulautetun laitteen kehitys onnistuu useimmiten helpoiten valmiiden moduulien avulla. Nykyään niitä saa myös tehokkailla Apollo Lake -sarjan prosessoreilla varustettuna.

Lue lisää...

Suomen suurin valtti kybersodassa on luottamus

Teknologia19 – Aalto-yliopiston kyberturvallisuusprofessori Jarno Limnéll uskoo, että luotettavuudesta voi tulla suomalaisten yritysten suurin myyntivaltti tulevaisuudessa. – Tärkein kysymys on tulevaisuudessa, kehen ja mihin voimme luottaa. Luottamuksesta on tulossa hyvin arvokas aineeton pääoma yrityksille, Limnéll sanoi eilen messukeskuksessa.

Lue lisää...

LATEST NEWS

NEW PRODUCTS

 

NEWSFLASH

ETN_fi Finnish PM Sanna Marin: We need to cut our dependence on China. https://t.co/598gQXKvlj #Slush2022 #China #electronics #semiconductors
ETN_fi https://t.co/ugg6A09vln Need cm level accuracy in your positioning device? Now you can explore this with #ublox two… https://t.co/5rQNxsAu5V
ETN_fi EU chip plan would cost ‚ā¨500bn, says NXP CEO https://t.co/j9bD8VpK9c
ETN_fi Uuden polven oskilloskooppi näyttää signaalin tarkemmin kuin koskaan aiemmin https://t.co/1lMRFgE0IU
ETN_fi Cyber warfare starts years before the physical combat. See more here: https://t.co/dL2PW24xEe #cyber #cybersecurity… https://t.co/8hcSoQgqpe
Sponsors


Gold Sponsors


Silver Sponsors
Bronze

ECF template