Elfa Distrelec ilmoittaa aloittaneensa Rohde & Schwarzin uuden MXO 4 -oskilloskoopin myynnin. R&S itse kutsuu testeriä ensimmäiseksi uuden sukupolven oskilloskoopiksi.  Se on maailman ensimmäinen oskilloskooppi, jonka päivitysnopeus on yli 4.5 miljoonaa aaltomuotoa sekunnissa.

MXO 4 -skoopin takana on vuosien kehitystyö. Sen salaisuus on pitkälti R&S:n omaa suunnittelua olevassa ASIC-piirissä (MXO-EP), jonka suorituskyky - 200 Gpps - riittää prosessoimaan jokaiselta kanavalta 12-bittisen AD-muuntimen läpi tulevaa dataa. MXO 4 pystyy sieppaamaan 4,5 miljoonaa datapistettä sekunnissa.

Nopeus tarkoittaa, että suunnittelija näkee enemmän yksityiskohtia signaalista. Vastaava suorituskyky on aiemmin nähty vain huippuluokan skoopeissa. MXO 4 on kuitenkin suunniteltu korvaamaan RTE-malli Rohden valikoimassa ja sen edullisin perusmalli maksaa 7600 euroa.

Elfa myy esimerkiksi MXO44-242 -mallia, jossa on neljä 200 megahertsin kanavaa ja 2,5 giganäytteen muisti. Hintaa testerillä on 7904 euroa.

MXO 4 -skooppeja myyvät myös useat muut tukkurit sekä R&S itse.

 

ETNtv

Watch ECF videos

Korteilla vauhtia IoT-kehitykseen

Sulautetun laitteen kehitys onnistuu useimmiten helpoiten valmiiden moduulien avulla. Nykyään niitä saa myös tehokkailla Apollo Lake -sarjan prosessoreilla varustettuna.

Lue lisää...

Suomen suurin valtti kybersodassa on luottamus

Teknologia19 – Aalto-yliopiston kyberturvallisuusprofessori Jarno Limnéll uskoo, että luotettavuudesta voi tulla suomalaisten yritysten suurin myyntivaltti tulevaisuudessa. – Tärkein kysymys on tulevaisuudessa, kehen ja mihin voimme luottaa. Luottamuksesta on tulossa hyvin arvokas aineeton pääoma yrityksille, Limnéll sanoi eilen messukeskuksessa.

Lue lisää...

LATEST NEWS

NEW PRODUCTS

 

NEWSFLASH

ETN_fi RT @joeprkns: Last night I used GPT-4 to write code for 5 micro services for a new product. A (very good) dev quoted £5k and 2 weeks. G…
ETN_fi This is why Nokia lost the game in mobile phones - an insiders view https://t.co/NB5Wndkx5p
ETN_fi @OnePlus_FI lahjoittaa Pelastusarmeijalle 50 puhelinta jouluapuun. Iso- Britanniassa samanlainen lahjoitus tehdään… https://t.co/LKdl2Pywie
ETN_fi Finnish PM Sanna Marin: We need to cut our dependence on China. https://t.co/598gQXKvlj #Slush2022 #China #electronics #semiconductors
ETN_fi https://t.co/ugg6A09vln Need cm level accuracy in your positioning device? Now you can explore this with #ublox two… https://t.co/5rQNxsAu5V
Sponsors


Gold SponsorsSilver Sponsors
Bronze

ECF template