Farnellin element14-yhteisössä on kysytty näkemyksiä siitä, miten suunnittelijat haluavat työskennellä. Hybridityön malli on selvästi suosituin, sillä 90 prosenttia vastaajista kertoi haluavansa ja tarvitsevansa testereitä kotiinsa.

Jos testauslaitteita on käytettävissä myös kotona, suunnittelijat katsovat tuottavuutensa paranevan. Samalla yritykset eivät pysty tarjoamaan tätä mahdollisuutta, vaikka käytössä on monia käteviä ja edullisia ratkaisuja.

Kuinka monella suunnittelijalle sitten on testereitä kotona? Kyselyn mukaan puolella on, toisella puolella ei ole. Täysin etänä voi työskennellä vain 24 prosenttia kyselyyn vastaajista. Noin kolmasosa katsoi, että vain osa testaamisesta tulisi tehdä kotona, ja yrityksen laboratoriota tarvitaan edelleen erikoistestauslaitteille.

Tulokset osoittavat, että on tarpeen ottaa käyttöön kustannustehokkaita PC-ohjaisia oskilloskooppeja ja vastaavia tuotteita, joita Farnellin kautta tarjoavat toimittajat, kuten Pico Technology, parantaakseen insinöörien tehokkuutta antamalla heille mahdollisuuden luoda kotilaboratorioita.

ETNtv

Watch ECF videos

Korteilla vauhtia IoT-kehitykseen

Sulautetun laitteen kehitys onnistuu useimmiten helpoiten valmiiden moduulien avulla. Nykyään niitä saa myös tehokkailla Apollo Lake -sarjan prosessoreilla varustettuna.

Lue lisää...

Suomen suurin valtti kybersodassa on luottamus

Teknologia19 – Aalto-yliopiston kyberturvallisuusprofessori Jarno Limnéll uskoo, että luotettavuudesta voi tulla suomalaisten yritysten suurin myyntivaltti tulevaisuudessa. – Tärkein kysymys on tulevaisuudessa, kehen ja mihin voimme luottaa. Luottamuksesta on tulossa hyvin arvokas aineeton pääoma yrityksille, Limnéll sanoi eilen messukeskuksessa.

Lue lisää...

LATEST NEWS

NEW PRODUCTS

 

NEWSFLASH

ETN_fi RT @joeprkns: Last night I used GPT-4 to write code for 5 micro services for a new product. A (very good) dev quoted £5k and 2 weeks. G…
ETN_fi This is why Nokia lost the game in mobile phones - an insiders view https://t.co/NB5Wndkx5p
ETN_fi @OnePlus_FI lahjoittaa Pelastusarmeijalle 50 puhelinta jouluapuun. Iso- Britanniassa samanlainen lahjoitus tehdään… https://t.co/LKdl2Pywie
ETN_fi Finnish PM Sanna Marin: We need to cut our dependence on China. https://t.co/598gQXKvlj #Slush2022 #China #electronics #semiconductors
ETN_fi https://t.co/ugg6A09vln Need cm level accuracy in your positioning device? Now you can explore this with #ublox two… https://t.co/5rQNxsAu5V
Sponsors


Gold SponsorsSilver Sponsors
Bronze

ECF template