Jos laitteissa halutaan eristää jostakin tietystä suunnasta tuleva ääni, joudutaan tyytymään monimutkaisiin algoritmeihin, joilla ympäröivä melu eristetään. Tämä tarkoittaa suurempaa, enemmän tehoa kuluttavaa ja monimutkaista laitesuunnittelua. Englantilainen Soundskrit tuo kisaan maailman pienimmän, MEMS-pohjaisen suuntaavan mikrofonin.

Tehokas mikrofoni eristää kaiuttimen äänen ja eliminoi häiritsevät äänet ja tuottaa erittäin korkealaatuisen äänilähdön useille kuluttajalaitteille. SKR0400-mikrofoni sopii kannettaviin tietokoneisiin, verkkokameroihin, älykaiuttimiin, televisioihin, kuulokkeisiin, AR/VR-laitteisiin, lääketieteellisiin laitteisiin, puettaviin laitteisiin ja moneen muuhun.

Mikrofoni sieppaa ääntä tarkasti suunnattuna 20 Hz … 20 kHz alueella. Kohinanvaimennuksen teho on 4,8 desibeliä. SKR0400 on kooltaan vain 2,65 x 3,5 x 1,1 millimetriä ja se kuluttaa virtaa vain 135 mikroampeeria.

SKR0400-mikrofoni vähentää merkittävästi taustamelua ja jälkikaikua. Se eliminoi suurten ympärisuuntaisten mikrofoniryhmien tarpeen ja tarjoaa pienen, vähätehoisen ja kevyen ratkaisun kovalla suorituskyvyllä.

Käytännössä Soundskrit-mikrofonien sisällyttäminen kuluttajalaitteisiin auttaa OEM-valmistajia puolittamaan mikrofonien virrankulutuksen. Kaksi SKR0400-mikrofonia tarjoaa saman suorituskyvyn kuin neljä joka suuntaan kuuntelevaa mikrofonia.

Lisätietoja täällä.

ETNtv

Watch ECF videos

Korteilla vauhtia IoT-kehitykseen

Sulautetun laitteen kehitys onnistuu useimmiten helpoiten valmiiden moduulien avulla. Nykyään niitä saa myös tehokkailla Apollo Lake -sarjan prosessoreilla varustettuna.

Lue lisää...

Suomen suurin valtti kybersodassa on luottamus

Teknologia19 – Aalto-yliopiston kyberturvallisuusprofessori Jarno Limnéll uskoo, että luotettavuudesta voi tulla suomalaisten yritysten suurin myyntivaltti tulevaisuudessa. – Tärkein kysymys on tulevaisuudessa, kehen ja mihin voimme luottaa. Luottamuksesta on tulossa hyvin arvokas aineeton pääoma yrityksille, Limnéll sanoi eilen messukeskuksessa.

Lue lisää...

LATEST NEWS

NEW PRODUCTS

 

NEWSFLASH

ETN_fi Finnish PM Sanna Marin: We need to cut our dependence on China. https://t.co/598gQXKvlj #Slush2022 #China #electronics #semiconductors
ETN_fi https://t.co/ugg6A09vln Need cm level accuracy in your positioning device? Now you can explore this with #ublox two… https://t.co/5rQNxsAu5V
ETN_fi EU chip plan would cost €500bn, says NXP CEO https://t.co/j9bD8VpK9c
ETN_fi Uuden polven oskilloskooppi näyttää signaalin tarkemmin kuin koskaan aiemmin https://t.co/1lMRFgE0IU
ETN_fi Cyber warfare starts years before the physical combat. See more here: https://t.co/dL2PW24xEe #cyber #cybersecurityhttps://t.co/8hcSoQgqpe
Sponsors


Gold Sponsors


Silver Sponsors
Bronze

ECF template