Saksalaisen SEGGERin uusin Embedded Studion versio sisältää mukana tulevan ajonaikaisen C-kirjaston eli emRunin ja C++-kirjasto emRun++:n lähdekoodin ja on-demand -koontiversion. Kun kirjastojen lähdekoodit ovat mukana, pienenee sulautetun sovelluksen koodi noin puoleen ja sen asennusaika lyhenee 50 prosenttia.

Tyypillisesti sulautettujen sovellusten työkalut sisältävät esikäännetyt kirjastot kaikille tuetuille arkkitehtuureille ja kokoonpanoille, ja asennus vie paljon tilaa kehittäjän koneelta. Embedded Studio rakentaa (ja asentaa) kirjastot automaattisesti, kun niitä käytetään ensimmäisen kerran.

Tyypillinen latauskoko vaihtelee alustasta riippuen 400 megatavusta alle 250 megatavuun, joten levytilaa säästyy melkoisesti.

Embedded Studio voidaan helposti ladata ja asentaa Linuxiin, macOS:ään ja Windowsiin. Arviointia ja ei-kaupallista käyttöä varten ei tarvita lisenssiavainta.

Uuden version myötä Embedded Studio lisää täydellisen läpinäkyvyyden projektin kaikkiin osiin ilman, että kirjastoon piilotetaan tuntemattomia muuttujia. Kehittäjät voivat nähdä koko koodin tarkistusta, vahvistusta ja sertifiointia varten.

Kirjastojen lähdekoodit toimitetaan ilman kommentteja. Täysin kommentoitu versio täydellisine asiakirjoineen on saatavilla yksittäisten yritysten lisensointia varten. SEGGER tarjoaa myös puolijohdetaloille mahdollisuuden lisensoida emRun uudelleenjakelua varten omille asiakkailleen omin ehdoin.

ETNtv

Watch ECF videos

Korteilla vauhtia IoT-kehitykseen

Sulautetun laitteen kehitys onnistuu useimmiten helpoiten valmiiden moduulien avulla. Nykyään niitä saa myös tehokkailla Apollo Lake -sarjan prosessoreilla varustettuna.

Lue lisää...

Suomen suurin valtti kybersodassa on luottamus

Teknologia19 – Aalto-yliopiston kyberturvallisuusprofessori Jarno Limnéll uskoo, että luotettavuudesta voi tulla suomalaisten yritysten suurin myyntivaltti tulevaisuudessa. – Tärkein kysymys on tulevaisuudessa, kehen ja mihin voimme luottaa. Luottamuksesta on tulossa hyvin arvokas aineeton pääoma yrityksille, Limnéll sanoi eilen messukeskuksessa.

Lue lisää...

LATEST NEWS

NEW PRODUCTS

 

NEWSFLASH

ETN_fi This is why Nokia lost the game in mobile phones - an insiders view https://t.co/NB5Wndkx5p
ETN_fi @OnePlus_FI lahjoittaa Pelastusarmeijalle 50 puhelinta jouluapuun. Iso- Britanniassa samanlainen lahjoitus tehdään… https://t.co/LKdl2Pywie
ETN_fi Finnish PM Sanna Marin: We need to cut our dependence on China. https://t.co/598gQXKvlj #Slush2022 #China #electronics #semiconductors
ETN_fi https://t.co/ugg6A09vln Need cm level accuracy in your positioning device? Now you can explore this with #ublox two… https://t.co/5rQNxsAu5V
ETN_fi EU chip plan would cost ‚ā¨500bn, says NXP CEO https://t.co/j9bD8VpK9c
Sponsors


Gold Sponsors


Silver Sponsors
Bronze

ECF template