ETN järjestää Suomen ainoan sulautetun tekniikan ammattitapahtuman, Embedded Conference Finlandin. Kahden koronavuoden jälkeen voimme tyytyväisenä ilmoittaa, että ECF22 järjestää normaalisti fyysisenä tapahtumana syyskuun 6. päivänä 2022. ECF22 keskittyy tietoturvaan. Aihe on taas – ikävä kyllä – mitä ajankohtaisin. Kyberhyökkäyksien määrä on kasvanut entisestään Venäjän aloitettua hyökkäyssotansa Ukrainaan. Iskut kohdistuvat niin viranomaisiin, valtion laitoksiin, tehtaisiin, IoT-laitteisiin kuin tavallisiin käyttäjiin.

Tietoturvan pitää olla mukana kaikessa laitesuunnittelussa raudasta ohjelmistoihin ja firmware-päivityksiin. Kaikkien laitteiden täytyy pystyä suojaamaan sensitiivinen data. Yritysten tehtävä on suunnitella laitteet niin, että tämä on mahdollista.

Tämä asettaa uusia vaatimuksia niin piirien kuin sulautettujen korttien toimittajille, ohjelmistoratkaisuille kuin suunnittelijoiden työkaluillekin. Mikään osa ketjusta ei saa pettää. Näihin ratkaisuihin ECF22 pureutuu.

Tapahtuman ohjelma täsmentää kevään mittaan. Mikäli aihe kiinnostaa, ilmoittaudu mukaan jo nyt. Se onnistuu täällä.

Osallistuminen on ilmaista. Vankan sisällön lisäksi luvassa on aamiainen ja lounas.

ETNtv

Watch ECF videos

Korteilla vauhtia IoT-kehitykseen

Sulautetun laitteen kehitys onnistuu useimmiten helpoiten valmiiden moduulien avulla. Nykyään niitä saa myös tehokkailla Apollo Lake -sarjan prosessoreilla varustettuna.

Lue lisää...

Suomen suurin valtti kybersodassa on luottamus

Teknologia19 – Aalto-yliopiston kyberturvallisuusprofessori Jarno Limnéll uskoo, että luotettavuudesta voi tulla suomalaisten yritysten suurin myyntivaltti tulevaisuudessa. – Tärkein kysymys on tulevaisuudessa, kehen ja mihin voimme luottaa. Luottamuksesta on tulossa hyvin arvokas aineeton pääoma yrityksille, Limnéll sanoi eilen messukeskuksessa.

Lue lisää...

LATEST NEWS

NEW PRODUCTS

 

NEWSFLASH

ETN_fi EU chip plan would cost €500bn, says NXP CEO https://t.co/j9bD8VpK9c
5hreplyretweetfavorite
ETN_fi Uuden polven oskilloskooppi näyttää signaalin tarkemmin kuin koskaan aiemmin https://t.co/1lMRFgE0IU
ETN_fi Cyber warfare starts years before the physical combat. See more here: https://t.co/dL2PW24xEe #cyber #cybersecurityhttps://t.co/8hcSoQgqpe
ETN_fi https://t.co/ugg6A0r6JX EU will tighten cyber security on IoT devices with new NIS2 legislation. See the ECF22 keyn… https://t.co/UBiEt4PRPM
Sponsors


Gold Sponsors


Silver Sponsors
Bronze

ECF template