JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

ETN will organise the leading embedded technology event in Finland on the 6th of September in Helsinki. Embedded Conference Finland is free for visitors as always, but the space is limited so you need to sign in in advance.

Everyone gets a breakfast starting at 8am, lunch and snacks in the afternoon. Our technical program is building up fast. We start with 2 keynote speeches. The program will be updated on www.embeddedconference.fi.

This cannot be missed. Sign in here.

 

In Finnish

ETN järjestää syyskuun 6. päivänä sulautetun tekniikan Embedded Conference Finland -tapahtuman. Vieraille tapahtuma on entiseen tapaan maksuton, mutta paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten nyt on aika ilmoittautua mukaan.

Kävijät saavat päivän aikana aamiaisen, lounaan sekä pikkupurtavaa iltapäivän aikana. Tekninen ohjelma valmistuu kovaa vauhtia ja päivä alkaa kahdella keynote-esityksellä. Ohjelmaa päivittyy osoitteeseen www.embeddedconference.fi sitä mukaa, kun se varmistuu.

Varaa paikkasi heti täällä.

ETNtv

Watch ECF videos

Korteilla vauhtia IoT-kehitykseen

Sulautetun laitteen kehitys onnistuu useimmiten helpoiten valmiiden moduulien avulla. Nykyään niitä saa myös tehokkailla Apollo Lake -sarjan prosessoreilla varustettuna.

Lue lisÀÀ...

Suomen suurin valtti kybersodassa on luottamus

Teknologia19 – Aalto-yliopiston kyberturvallisuusprofessori Jarno Limnéll uskoo, että luotettavuudesta voi tulla suomalaisten yritysten suurin myyntivaltti tulevaisuudessa. – Tärkein kysymys on tulevaisuudessa, kehen ja mihin voimme luottaa. Luottamuksesta on tulossa hyvin arvokas aineeton pääoma yrityksille, Limnéll sanoi eilen messukeskuksessa.

Lue lisÀÀ...

LATEST NEWS

NEW PRODUCTS

 

NEWSFLASH

ETN_fi OnePlus 10T amazes with 150W charging. @etn.fi Instagram-kuva https://t.co/MhHfvlpuGa
ETN_fi X-DRAM might revolutionize memory tech! @etn.fi Instagram-kuva https://t.co/tb16t6iRKx
ETN_fi New battery tech will grow EV range to over 1000 km. @etn.fi Instagram-kuva https://t.co/cg1jCCclMm
ETN_fi New material to replace silicon in semiconductors! @etn.fi Instagram-kuva https://t.co/itbTaYOJ9k
ETN_fi 5.5G brings 10 Gbit connections, Huawei believes. @etn.fi Instagram-kuva https://t.co/4OV6b6ipUW
Sponsors


Gold Sponsors

Silver Sponsors

ECF template