Ledi valtaa nopeasti valaistusmarkkinoita. Tällä hetkellä ledejä käytetään kuitenkin ns. retrofit-tyyliin eli ledit korvaavat perinteisiä hehkulamppuja samoilla kannoilla ja loisteputkia samoissa raameissa. Ennen pitkää ledi löytää valaituksessa luonnollisena paikkansa.
Ledivaloja löytää jo nyt erilaisista valopinnoista, mutta lopullinen läpimurot tulle sitten, kun ledeillä tehdään kaarevista pinnoista ja esineistä valaisevia. Englantilainen CPI-tutkimuskeskus (Centre for Process Innovation) on nyt demonnut erilaisia joustavaan OLEDiin pohjaavia ledvaloja.
CPI on rakentanut protoja omalla testilinjallaan. Joustavien alustojen paksuus vaihtelee 50-125 mikronin välillä.
Protoledeissä anodina toimii ITO- eli indiumtinaoksidikerros, yhdestä heijastavasta kerroksesta ja perinteisestä katodista. Rakenne voidaan säätää tuottamaan eri värejä. Rakenne pakataan paineherkkään liimakalvoon.
Tällä hetkellä CPI työskentelee eri materiaalien valmistajien kanssa löytääkseen kalvoja, jotka sekä kestävät paremmin tuotanto-olosuhteita että pidentävät ledin elinikää.
CPI aikoo parantaa omaa tuotantokapasiteettiaan linjalla, jossa voidaan valmistaa 300-millistä ledikalvoa rullalta-rullalle -menetelmällä. Hankintalistalla on kapselointimoduuli, jossa ledikalvoa voitaisiin laminoida niin, ettei vesi tai happi pääsisi enää kosketuksiin kalvon kanssa.
CPI:n taipuisan ledin kaupallisesta saatavuudsta tutkimuskeskus ei ole esittänyt mitään arviota.