JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

ADAS- eli kuljettajaa avustavien laitteiden määrä autoissa kasvaa koko ajan, kun niillä monitoroidaan kasvavaa määrää muuttujia ajaessa. Näiden laitteiden tarkkuus edellyttää esimerkiksi tarkempia magneettiantureita.

Allegro MicroSystems on esitellyt kaksi mullistavaa sijaintianturia ADAS-sovelluksiin. Piirit perustuvat sekä TMR- että pystysuorien Hall-elementtien yhdistämiseen samalle sirulle. Piirit ovat ensimmäisiä laatuaan autoelektroniikan markkinoilla.

A33110- ja A33115-sijaintianturit lanseerattiin Sensors Converge -konferenssissa San Josessa. Pystysuoran Hall-vaikutuksen ja tunnelointimagnetoresistanssin (TMR) yhdistelmä tuo sijainnin ja asennon aistimiseen jopa kahdeksan kertaa suuremman herkkyyden, kun lukemia verrataan perinteisiin GMR-antureihin. Perinteisiin Hall-antureihin verrattuna resoluution parannus on vieläkin suurempi.

Tulevaisuuden autonomiset ajoneuvot vaativat kehittyneitä sähköisiä ohjaustehostinjärjestelmiä (EPS), joissa on tarkat moottorin ohjausominaisuudet, sekä nopean vasteajan omaavat jarrutusjärjestelmät tai sähkömekaaniset jarrut. A33110- ja A33115-antureissa pystysuoran Hall-efektin (VHT) mittaaminen mahdollistaa tarkat turvallisuustarkastukset, mukaan lukien matalan kentän ja puuttuvien magneettien havaitsemisen. Nämä korkearesoluutioiset anturit ovat ASIL D -yhteensopivia.

Allegron A33110- ja A33115-anturit tarjoavat magneettisen kulman havaitsemisen sekä ensisijaisen (TMR) että toissijaisen (VHT) muuntimen kautta, joista kutakin prosessoi kaksi itsenäistä kanavaa. Molemmissa muuntimissa on erilliset säätimet ja lämpötila-anturit. Tämä ainutlaatuinen konfiguraatio mahdollistaa korkeatasoisen turvallisuuden ja diagnostisen kattavuuden, joita tarvitaan automatisoituun ajoon.

Lisätietoja täältä.

ETNtv

Watch ECF videos

Korteilla vauhtia IoT-kehitykseen

Sulautetun laitteen kehitys onnistuu useimmiten helpoiten valmiiden moduulien avulla. Nykyään niitä saa myös tehokkailla Apollo Lake -sarjan prosessoreilla varustettuna.

Lue lisää...

Suomen suurin valtti kybersodassa on luottamus

Teknologia19 – Aalto-yliopiston kyberturvallisuusprofessori Jarno Limnéll uskoo, että luotettavuudesta voi tulla suomalaisten yritysten suurin myyntivaltti tulevaisuudessa. – Tärkein kysymys on tulevaisuudessa, kehen ja mihin voimme luottaa. Luottamuksesta on tulossa hyvin arvokas aineeton pääoma yrityksille, Limnéll sanoi eilen messukeskuksessa.

Lue lisää...

LATEST NEWS

NEW PRODUCTS

 

NEWSFLASH

ETN_fi OnePlus 10T amazes with 150W charging. @etn.fi Instagram-kuva https://t.co/MhHfvlpuGa
ETN_fi X-DRAM might revolutionize memory tech! @etn.fi Instagram-kuva https://t.co/tb16t6iRKx
ETN_fi New battery tech will grow EV range to over 1000 km. @etn.fi Instagram-kuva https://t.co/cg1jCCclMm
ETN_fi New material to replace silicon in semiconductors! @etn.fi Instagram-kuva https://t.co/itbTaYOJ9k
ETN_fi 5.5G brings 10 Gbit connections, Huawei believes. @etn.fi Instagram-kuva https://t.co/4OV6b6ipUW
Sponsors


Gold Sponsors

Silver Sponsors

ECF template