Paikannustekniikka pystyy jo äärimmäiseen, lähes senttimetrin tarkkuuteen. Osoituksena tästä Pietarissa on demottu 2198 drone-lennokin parvea, joten ovat lentäneet ohjattuna kyyhkysen muotoisessa muodostelmassa.
Kyse on maailman suurimmasta drone-parvesta. Niiden sijaintia kontrolloitiin sveitsiläisen u-bloxin paikannustekniikalla. Kymmenen minuutin pituiseen drone-esityksessä yksi osa oli ”lentävä kyyhkynen”, jonka siipien kärkiväli oli 600 metriä. oli näkyvissä kolmen kilometrin päässä.
Geoscan, joka rakensi dronet, valitsi u-blox-paikannustekniikan sen yhdistelmän tarkkuuden, luotettavuuden, suorituskyvyn ja kyvyn suhteen käyttää sijaintitietoja sekä GLONASS- että GPS-satelliittinavigointijärjestelmistä. Vain kymmenen senttimetrin pituiset Geoscan Salute -dronet on suunniteltu yksinomaan ryhmälennoille ja drone-esityksille.
Lennokit käyttävät u-bloxin NEO-M8P-moduuleja antamaan tarvittavat paikannustiedot varmistaakseen, että ne voidaan sijoittaa taivaalle erittäin tarkasti. Tarkan sijaintitiedon ansiosta dronet eivät törmää toisiinsa ja ne voivat liikkua nopeammin. Lopputuloksena on sujuvampi drone-esitys.
Salute-droneissa käytetty NEO-M8P-tarkkuus GNSS-moduuli laskee sijainnin satelliittidatan lisäksi RTK-tekniikalla eli ns. reaaliaikaisen kinemaattisen korjauksen avulla, joka parantaa sijaintitarkkuutta vertaamalla paikannussatelliitista lähetettävän signaalin vaihetta saman signaalin vaiheeseen, joka on lähetetty vastaanotettu ja lähetetty uudelleen kiinteältä tukiasemalta. Tällä tavoin saavutettu tarkkuus antaa droneille mahdollisuuden laskea suhteelliset sijaintinsa millimetrien sisällä ja absoluuttiset sijaintinsa yhden senttimetrin sisällä suunnitellusta sijainnista.