Reunatekoälyä hyödyntävien teollisten alustojen johtava toimittaja Advantech on saanut kansainvälistä tunnustusta voittamalla 2024 IoT Edge Computing Excellence Award -palkinnon. IoT Evolution World -verkkosivuston myöntämä palkinto korostaa Advantechin roolia reunalaskennan ja tekoälyratkaisujen edelläkävijänä. Yrityksen palkitut tuotteet MIC-732-AO, UNO-148 V2, MIC-770 V3 + MIC-75GF10 ja IPC-730 tarjoavat ratkaisuja teollisten reunasta pilveen -tekoälysovellusten vaatimuksiin.
MIC-732-AO on suunniteltu autonomisiin mobiilirobotteihin (AMR) ja hyödyntää NVIDIA Nova Orin -alustaa. Järjestelmä tarjoaa jopa 275 biljoonan operaation sekuntisuorituskyvyn (TOPS) ja mahdollistaa 360 asteen näkökentän kahdeksan GMSL FAKRA -kameraliitännän avulla. Laitteessa on myös 3D- ja 2D-LiDAR-ajurit, jotka varmistavat tarkan syvyysnäkymän ja liikkumisen haastavissa ympäristöissä. Modulaarinen rakenne ja laajat I/O-vaihtoehdot, kuten 10G LAN, CANBus ja 5G-yhteydet, tekevät siitä skaalautuvan ja mukautuvan erilaisiin tarpeisiin.
UNO-148 V2 on DIN-kiskoasennettava ohjain, joka on varustettu 13. sukupolven Intel® Core -prosessorilla. Laite tukee Nvidian GPU-kortteja ja tarjoaa tehokkaita tekoälyominaisuuksia vain 35 watin virrankulutuksella. Tämä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun reaaliaikaisiin ohjaus- ja automaatiosovelluksiin.
MIC-770 V3 on ilman tuuletinta toimiva teollisuustietokone, joka kestää laajoja lämpötila- ja jännitevaihteluita. Varustettuna tehokkailla Intel Core -prosessoreilla ja Nvidia MXM GPU -tuella, se soveltuu erinomaisesti konenäkö- ja navigointisovelluksiin. Laitteen modulaarisuus nopeuttaa GPU-pohjaisten ratkaisujen kehitystä.
IPC-730 on suunniteltu vaativiin teollisiin tekoälysovelluksiin, kuten automaattiseen optiseen tarkastukseen (AOI). Se tukee suorituskykyisiä prosessoreja ja täysimittaisia GPU-kortteja, ja sen tehokas ATX 3.1 -virransyöttö sekä etupuolen I/O-liitännät helpottavat integraatiota.